6-daagse Koschach-Mauthen

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW."5 Overnachtingen in Kötschach-Mauthen".Uitbreiding met 2 overnachtingen in Kempten is mogelijk, e.v. zelf te...
a

Abonnee

Ook in 2018 weer gezamenlijk toeren voor € 25,- per jaar. Voor oud leden, OV Motordag deelnemers, andere motorrijders en autogenieters die graag onze...

Uw ervaringen met de VTO reizen

07-augustus-2009

Damüls / Serfaus / Zell am See

Hallo Tom. Wij zijn maandag teruggekomen van een fantastische vakantie. Zoals je weet, of anders hier de fresh up, hebben wij de toer 5 dagen Damuels, 5 dagen Zerfaus en 5 dagen Zell am See gedaan. Vooral de trips door de bergen waren prachtig. Ik heb je naam en site aan kennissen doorgegeven dus daar hoor je nog wel van. Dank zover en tot de volgende rit want we boeken weer…….

Met vriendelijke groet, Bertus Bleiji

07-augustus-2009

Boppard

07-08-2009, Boppard Geachte heer Boudewijns, Ik kan kort zijn wat betreft deze vakantie in Boppard: GESLAAGD. De routes, het hotel, ontbijt en diner alles was perfect, ook de motor kon in een garage gestald worden. De bediening was vriendelijk en ook na het diner kon je nog goed toeven in het bargedeelte. Met name wat betreft de routes een compliment. Ik ken toch al heel wat wegen in deze omgeving, maar ik ben nu op plaatsen geweest die compleet nieuw waren voor mij. Ik wens u in iedere geval goede zaken toe.

Met vriendelijke groet, Hein Leën Nederweert

25-juni-2009

Duitsland / Luxemburg toer 7- daagse

Hallo Tom, We hebben ons voortreffelijk vermaakt, het weer was goed en wat wil je nog meer. De routes waren goed op mooie plekjes geweest. Helaas ging de Garmin stuk (software probleem)(gelukkig weer gerepareerd) maar gelukkig hadden we de routes ook uitgeprint, maar dat valt dan tegen als je Garmin gewent bent. Over de verblijfplaatsen en het ontbijt zijn we ook zeer te spreken. Ja, we hebben ons zeer vermaakt en zijn tevreden.

Groetjes van Joke en Cees Stijnman

21-juni-2009

Riegel

Hi Tom, Ook namens Willem wil ik je nog hartelijk bedanken dat Willem op het laatste moment nog mee kon naar Riegel. Het was een heel mooie reis, afwisselend (Vogezen), en fantastisch uitgezet. Het was heel erg gezellig en ik kijk uit naar volgend jaar. Nogmaals bedankt.

M.vr.gr. ook aan Ria, Frans Boers

19-juni-2009

Cochem / Valwig

Hoi Tom, We zijn al weer enige dagen terug en we hebben genoten !! De routes waren fantastisch en het hotel en de medewerkers heel goed. Wel misten we een barretje en een beetje vertier in het dorp maar daar was goed mee om te gaan. Het weer in Duitsland was heel goed. Kortom we zijn (weer) bijzonder tevreden. Bedankt !!

Groeten, Ad Niks Utrecht
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.